Hoe het allemaal begon

De boerendroom leven we samen!

Twee dierenartsen met een voorliefde voor paarden en groot vee, samen in de mix, dat móest als gezamenlijke droom wel een boerderij opleveren. De zoektocht naar een haalbaar droomplekje in de regio Utrecht begon in 2013. Al snel werd ‘dromen’ zoiets als ‘dream on’, want iedereen zoekt blijkbaar naar een pareltje in het groen. De eisen waren vrij eenvoudig: “iets bewoonbaars met ruim een hectare grond, tussen Utrecht en Gouda”. Het was ofwel on-be-taal-baar, of allang verkocht als we dachten er snel bij te zijn. Het heeft 6 jaar geduurd, maar toen kwam begin 2019 “Hof Boer met Lust” te koop in Woerden. Met alle ervaringen van vorige pogingen in onze rugzak, lukte het om razendsnel de knoop door te hakken en een passend bod uit te brengen. Op 12 februari was het zover; het voorlopig koopcontract werd getekend! Er is flink op geproost, maar al snel schoten we in de praktische stand want er komt heel, heel erg veel huiswerk kijken bij zo’n project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *